Prodej rodinného domu 139 m², Břasy

6 090 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Sháníte velký dům v klidné části obce? Tak tento může být tím pravým!

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 6+2 v Břasích, nedaleko města Rokycan a Plzně. Útulný dům o výměře 139 m2 je obklopen krásnou zahradou s pergolou určenou pro grilování a posezení a také velkou garáží. Pozemek o výměře 884 m2 je přístupný z obou stran – z jedné strany je garáž a další parkovací stání a z druhé se snadno dostanete k autobusové zastávce, která je ihned u pozemku.

V přízemí domu naleznete obývací pokoj, menší ložnici a dětský pokoj s šatnou, kuchyň, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, spíž, kumbál a vstupní prostornou chodbu. Z obývacího pokoje je přístup na terasu, kde si můžete užívat krásné západy slunce. Dům je podsklepený – ke sklepu se dostanete z hlavní chodby a je rozdělen na dvě místnosti. V jedné z nich naleznete automatický kotel, do kterého postačí přikládat jednou za dva dny, tudíž to není ani finančně ani fyzicky náročné. K vytápění domu je také využíván termostat, kterým si snadno regulujete teplotu.

V prvním patře jsou dvě ložnice, dětský pokoj, prostorná kuchyň, chodba a dvě malé místnosti určené pro dostavění koupelny a toalety, což je i výhodou, že si tyto místnosti můžete upravit a vybavit dle vlastního uvážení. Z chodby vedou schody k půdnímu prostoru.

Okna jsou v domě plastová, pouze v jedné místnosti je okno dřevěné. V roce 2007 se prováděly nejzásadnější změny, a to dostavba patra a výměna střešní krytiny, kromě verandy. Nová izolace a fasáda je již na zvážení budoucího majitele. Plynový sporák je napojen na plynovou bombu, však v případě rekonstrukce můžete dosadit i indukční desku. Kanalizace a voda je napojena na obec. Velkou výhodou je, že dům může posloužit i k dvougeneračnímu bydlení. Kromě garáže, která je také vhodná na uskladnění nářadí a dalších věcí, je zde ještě zahradní domek. K dispozici je také skleník.

Břasy nabízí občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, praktický lékař, dokonce i kadeřnictví a truhlářství, ale nejen to. Jsou zde zajímavá místa pro trávení volného času – krásné vyhlídkové místo na Křemenáči, jezírko, volnočasový areál Ultramarinka, ohniště, fotbalové hřiště, a vše téměř poblíž domu. Mateřská a základní škola se nachází ve Stupně, cca 3 min. autem. Do větších měst to také nepotrvá dlouho – do centra Plzně je to 28 km a do Rokycan pouze 13 km.

Nezmeškejte tuto příležitost a neváhejte mě kontaktovat na prohlídku. S financováním Vám také ráda pomůžu.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 57777
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 884 m²
Plocha užitná 139 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist